Skip to content
Maloprodaja Ružići +387 39 674 816 Maloprodaja Grude +387 39 661 512 Veleprodaja +387 39 674 074 v-d-v@tel.net.ba

Solufert vodotopiva NPK gnojiva obogaćena mikroelementima posebno su formulirana za svaku fazu razvoja usjeva kao i za sve tipove zemljišta.

Solufert vodotopiva NPK gnojiva omogućuju biljkama hranjiva koja su joj potrebna, u pravom trenutku i najpristupačnijem obliku.

Ova vodotopiva gnojiva potpuno se tope bez ostatka , odlikuje ih visoka čistoća i odsustvo bilo kakvih toksičnih materija.

Solufert vodotopiva NPK gnojiva odlikuje veliki broj različitih formulacija (svaka ima karakterističnu boju po kojoj se razlikuju), kao i mogućnost miješanja dvaju ili više različitih formulacija i na taj način dobijanja velikog broja praktično novih formulacija koje se mogu primjeniti u svakom usjevu i u svakoj fazi razvoja usjeva.

Pored različitog sadržaja N, P, K, Mg Solufert vodotopiva gnojiva sadrže i kompletan paket mikroelemenata uključujući B, Cu, Fe, Mn, Mo, Zn, koji se nalaze u helatnom obliku u kom su najpristupačniji biljkama.

Solufert vodotopiva gnojiva mogu se primjeniti u svim usjevima na otvorenom ili zatvorenom prostoru, u povrću, ratarskim kulturama, voću, cvijeću i ukrasnom bilju uz navodnjavanje kap po kap, orošavanje ili folijarno tretiranje.

GRANULARNA GNOJIVA

SOLUFERT SPECIJALNA GNOJIVA

IDROSOL GNOJIVA

OSTALA VODOTOPIVA GNOJIVA

ORGANSKA GNOJIVA

GNOJIVA ZA POSEBNE NAMJENE

Back To Top