Skip to content
Maloprodaja Ružići +387 39 674 816 Maloprodaja Grude +387 39 661 512 Veleprodaja +387 39 674 074 v-d-v@tel.net.ba

Ekološko gnojivo FERTIPLUS

FERTIPLUS je organsko gnojivo u obliku peleta izrađeno od fermentiranih gnojiva peradi. Peletirano gnojivo je higijenski proizvod.

Category:

Description

EKOLOŠKO GNOJIVO FERTIPLUS

Sve klice ili sjeme korova se uništavaju kroz poseban proces fermentacije i sušenja. Sirovine od kojih se proizvodi FERTIPLUS dolaze iz odabranih gospodarstava koja se strogo prate po pitanju higijene, kvalitete i kontinuiteta. Trenutno stanje proizvodnog procesa, koji se odvija u našoj ultramodernoj tvornici, kontinuirano se provjerava i prati. FERTIPLUS se proizvodi pod nadzorom neovisnog i akreditiranog laboratorija. Time se osigurava kvaliteta proizvoda!

FERTIPLUS – jedinstven proizvod
jer perad po prirodi daje snažniji izmet od drugih životinja FERTIPLUS koriste amaterski i profesionalni uzgajivači u jednakoj mjeri. To pokazuje da je FERTIPLUS jednostavan za korištenje i da daje dobar rendement za bilo koje biljke. Prava količina  koja je potrebna za korištenje se lako može izmjeriti, što ga čini  pogodnim ne samo za grube metode uzgoja, kao što je kod krumpira, vinove loze i voćaka, nego i kod finijih načina uzgoja,kao što je za salate, grah, rajčice, kupusnjače i ostalo. FERTIPLUS se također može koristiti u stakleniku na stolovima ili vazama.

Ozbiljni prinosi zahtijevaju visoku kvalitetu gnojidbe.

Osiromašenje vrijednih zemljišta i hortikulturnih tala je ono što često stoji iza neodgovorno niskih prinosa. FERTIPLUS donosi radikalne promjene. To je zato što FERTIPLUS ne sadrži samo hranjive minerale koje biljka treba, nego i veliku količinu organske tvari potrebne za održavanje razine humusa u tlu.

FERTIPLUS – je osnovno gnojivo
koje zbog svoje organske prirode, oslobađa hranjive tvari za biljke kroz sva godišnja doba u krugu. Kao i organske tvari uglavnom se sastoji od proteina, huminske kiseline i drugog, a minerali već prisutni u tlu se oslobađaju postupno i dostupni su biljkama.

FERTIPLUS – korištenje je vrlo jednostavno
Oblik ovog granuliranog gnojiva dovodi do toga da se FERTIPLUS lako rasipa  ručno  ili pomoću rasipača. Također se može rasipati pomoću relativno lakih strojeva, osiguravajući da struktura tla ne bude oštećena.

FERTIPLUS - peletirano ekološko gnojivo
Suha tvarminimalno 88 %
Organska tvar65 %
Dušik (N)4,2 %
Fosfor (P2O5)3,0 %
Kalij (K2O)2,8 %
Magnezij (MgO)1,0 %
Kalcij (CaO)9,0 %
Željezo (Fe)1200 mg/kg
pH6.4
C/N9

Additional information

Pakiranje vreća:

20 kg

Back To Top