Skip to content
Maloprodaja Ružići +387 39 674 816 Maloprodaja Grude +387 39 661 512 Veleprodaja +387 39 674 074 v-d-v@tel.net.ba

Idromap

Idromap je vodotopivo gnojivo vrlo visoke topivosti i čistoće, i prema tome je najpogodnije za fertigaciju (crijevo, kapaljke, rasprskivanje).

Description

Idromap je vodotopivo gnojivo vrlo visoke topivosti i čistoće, i prema tome je najpogodnije za fertigaciju (crijevo, kapaljke, rasprskivanje).

Idromap 12 – 61 – 0 je zbog svog osebujnog omjera dušik-fosfor osobito pogodan za usjeve u svojim početnim fazama rasta i razvoja, kada intenzivna vegetativna aktivnost zahtjeva dostupnost velike količine fosfora zajedno sa značajnim količinama dušika kako bi se zadovoljile cjelokupne potrebe usjeva za hranjivima.

Idromap može služiti kao veliki izvor fosfora u toku razvojnih faza. Gnojivo je velike čistoće i vodotopivo je. Idromap je pogodan kao pripravak za mješanje i u proizvodnji tekućih gnojiva ( primjena kod hidroponskog uzgoja). Sadržaj fosfora u ovom gnojivu je 61% P2O5, ne sadrži klor, natrij i druge štetne elemente za biljke. Primjenom ovog gnojiva moramo paziti da se ne miješa sa kalcijem i magnezijem. Folijarna primjena Idromapa je potrebna kada želimo brzo reagirati na deficit u opskrbi fosforom. Koncentracija Idromapa ovisi i o starosti lišća. Kod mladog lišća koncentracija za primjenu je 0,5% dok kod starijeg lišća koncentraciju možemo povećati do 1%. Idromap je kompatibilan za mješanje sa zaštitnim sredstvima i gnojivima.

Ukupni dušik (N)12 %
Amoniačni dušik 12 %
Fosor pentoksid (P2O5)61 %
pH (0,1%)4.7

Additional information

Formulacija:

12 – 61 – 0

Pakiranje vreća:

25 kg

Back To Top