Skip to content
Maloprodaja Ružići +387 39 674 816 Maloprodaja Grude +387 39 661 512 Veleprodaja +387 39 674 074 v-d-v@tel.net.ba
Fertilus

Peletirano ekološko gnojivo – Fertiplus

FERTIPLUS je organsko ekološko gnojivo u obliku peleta izrađeno od fermentiranih gnojiva peradi. Peletirano gnojivo je higijenski proizvod.

Peletirano ekološko gnojivoSve klice ili sjeme korova se uništavaju kroz poseban proces fermentacije i sušenja. Sirovine od kojih se proizvodi FERTIPLUS dolaze iz odabranih gospodarstava koja se strogo prate po pitanju higijene, kvalitete i kontinuiteta. Trenutno stanje proizvodnog procesa, koji se odvija u našoj ultramodernoj tvornici, kontinuirano se provjerava i prati. FERTIPLUS se proizvodi pod nadzorom neovisnog i akreditiranog laboratorija. Time se osigurava kvaliteta proizvoda!
FERTIPLUS – jedinstven proizvod
jer perad po prirodi daje snažniji izmet od drugih životinja FERTIPLUS koriste amaterski i profesionalni uzgajivaci u jednakoj mjeri. To pokazuje da je FERTIPLUS jednostavan za korištenje i da daje dobar rendement za bilo koje biljke. Prava kolicina koja je potrebna za korištenje se lako može izmjeriti, što ga cini pogodnim ne samo za grube metode uzgoja, kao što je kod krumpira, vinove loze i vocaka, nego i kod _ nijih nacina uzgoja,kao što je za salate, grah, rajcice, kupusnjace i ostalo. FERTIPLUS se tako_er može koristiti u stakleniku na stolovima ili vazama.
Ozbiljni prinosi zahtijevaju visoku kvalitetu gnojidbe
Osiromašenje vrijednih zemljišta i hortikulturnih tala je ono što cesto stoji iza neodgovorno niskih prinosa. FERTIPLUS donosi radikalne promjene. To je zato što FERTIPLUS ne sadrži samo hranjive minerale koje biljka treba, nego i veliku kolicinu organske tvari potrebne za održavanje razine humusa u tlu.
FERTIPLUS – je osnovno gnojivo
koje zbog svoje organske prirode, osloba_a hranjive tvari za biljke kroz sva godišnja doba u krugu. Kao i organske tvari uglavnom se sastoji od proteina, huminske kiseline i drugog, a minerali vec prisutni u tlu se osloba_aju postupno i dostupni su biljkama.
FERTIPLUS – korištenje je vrlo jednostavno
Oblik ovog granuliranog gnojiva dovodi do toga da se FERTIPLUS lako rasipa rucno ili pomocu rasipaca. Tako_er se može rasipati pomocu relativno lakih strojeva, osiguravajuci da struktura tla ne bude oštecena.

Back To Top